Om Esau.se

10 januari 2010 skrevs det en stycke musikhistoria. Då började den här bloggen att ta form. Utan riktning till en början men allteftersom tiden gick fick bloggen en tydlig ställning bland de svenska musikbloggarna. Nu skriver vi 2011 och med det börjar ett nytt musikår, ett år som bevakas, skrivs och betygssätts. Min musiksmak är din musiksmak.

Oavsett om du gillar mustaschpop, indiehandklapp, skäggrock eller kallar vågor – har en förkärlek för GBG, pastellfärger, polaroidbilder eller Brooklyn kommer du garanterat att hitta någonting du gillar här.

Jag är Esau.

Musikjournalist, bloggare, skivryttare. Ja, det går att anställa mig som reporter och ja, jag ställer mer än gärna upp på DJ-gigs. Maila mig här för frågor och förfrågningar. Lägg till mig som vän på Facebook så kan vi prata mer.

Skicka din musik.

Bästa sättet är helt enkelt att maila dina MP3:or tillsammans med nedladdningslänkar, schyssta bilder och en fin liten bio. Det går även att kontakta mig via MySpace, Facebook eller Last.fm. Men för snabb respons hänvisar jag till mailen här.

[Disclaimer: Mp3:s on this website are for sampling purposes only and I always, in many ways, encourage my readers to purchase music. Please let me know if you want files removed!]