Kent - La Belle Epoque

Alla för alla. En för en.

Nu har Kent släppt sin första singel, La Belle Eopque, från det kommande albumet. Det elfte i ordningen. Sin mest samhällsaktuella singel till dags dato. Jag är dock inte imponerad. Den är okej. De slutade för länge sedan framkalla tårar och gåshud i mig. Jag över låter det åt den tredje generationens kentfans. Eller är det fjärde nu? Ja, oavsett vad kan jag inget annat göra än att säga till rockgubbarna precis som jag sa till Håkan Hellström när han släppte sin senaste platta: “Det är inte jag, det är du – nu gör jag slut.” Rockgruppen kommer fortfarande vara en utav Sveriges största genom tiderna men jag har mina minnen och de förblir kvar i dåtiden. Framtiden har långt fler och spännande artister som är tusenfalt mer relevanta. Troligtvis är detta sista texten jag skriver om Kent. We had fun while it lasted.