Simian Ghost – A Million Shining Colours

Simian Ghost

Hej du. Här sitter jag under halvlek och är minst lika nervös som en tredjedel av Sveriges befolkning. Ni som inte gillar fotboll men älskar böljande popmusik har väl ändå inte missat Simian Ghost nya singel? Om ni har det får ni här ännu en blogg som skriver som A Million Shining Colours. Ja, det är lika färgsprakande som det låter. Med luftiga gitarrer, doo-woop körer och Sebastian Arnströms fagra stämma. Simian Ghost är inga nybörjare längre, de har varit med i gemet ett bra tag nu och jag får känslan av att de verkligen vill visa det den här gången. De har en karaktäristisk ljudbild de gärna förbättrar och förädlar till perfektion. Det känns betryggande på något sätt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>