Mons Montis – Swept

Mons Montis

Många gånger har jag funderat på vilken musik jag skulle valt om jag en dag stod på toppen av Mount Everest. Förslagen från vänner har täckt in allt från hårdnackad hiphop till färgglad funk, från boxningsfilmsintron till Valkyrian. Mycket köper jag rakt av. Men bara under själva klättringsfasen. Men när jag väl står där uppe och twittrar: “Nu står jag på världens tak och lyssnar på … “. Det lilla bandet Mons Montis (latin för berg eller bestigning) har lyckats med att få mig att överväga att ha den med på listan. Jag tänker mig att deras fjäderlätta beats passar sig alldeles utmärkt till vita moln under mina fötter. Precis som att stå på en plats bortom ens vildaste fantasi kan du förlora dig i Swept som får mig att blunda inför världen och njuta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One thought on “Mons Montis – Swept

  1. Pingback: Bästa Nya Låt: Mons Montis – ”Swept” « GE HIT MUSIKEN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>