Violence – Façades

Violence produit de la musique synthétique à forte teneur en réverbérations.
Violence aime : le disco sombre, le soleil, la parthénogénèse, les cosmogonies, le chaos.

Den lilla Montrealetiketten Visage Musique la nyligen till ett band i deras stall. Violence. Ett synthpopband som förtjänar att bli kallade något annat. Deras mjuka reverbtyngda discosynth är tillräckligt mörk för att passa i en välproducerad sci-fi-film. Tänk Tron med bättre story och att Daft Punk fick kliva åt sidan. Nu kanske du tycker att jag slår på den alltför stora trumman. Ja, kanske, men vid sidan av Kavinsky och svenska Zonen är det få artister som skulle klara av att stå med varsitt ben i båda världar. Hur som helst – du kan fixa deras 12″ som trycks endast i 150 exemplar här.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>