MNWMN – Bliss of Insanity

I en tid där The Knife inte riktigt lät lite mörkt och dystert som vi minns dem så kan det vara på sin plats att bjuda på just den typ av musik. Om Ingmar Bergman hade varit en ung student på Konstfack anno 2013 hade han antagligen lyssnat på Stockholmsbandet MNWMN. Jag tror dessutom att han hade velat göra musikvideon, som för övrigt är riktigt sevärd, och kanske till och med velat vara med i bandet. I sanningens namn vet jag inte vilka de är. Men någonting säger mig att vi kommer att få reda på det tids nog.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>