Tourist – Your Girl

Nu var det länge sedan jag tipsade om indie R&B. Den här post-chill låten är skapad av Londonproducenten Tourist. Den är fylld med drömska rytmer, fluffiga beats och en melodi som är så pass behaglig att den skulle kunna vara hämtad från vilken barndröm som helst. Efter ett par genomlyssningar känner du nästan att du rider en vit häst på en regnbåge i ultrarapid. Ja, det är en bra känsla. Speciellt om du känner dig lite nere.

MP3: Tourist – Your Girl

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>