Elliphant – Down On Life

Vi i Sverige är verkligen bortskämda med grymma electropopakter. Det är dessvärre sällan vi förstår det själva. Exempelvis tror jag att många inte vet vem Ellinor Olovsdotter är eller att det är hon som ligger bakom Elliphant. Många som spelat FIFA 13 har säkert hört hennes låt Tekkno Scene (tillsammans med Adam Kanyama) som rullat i bakgrunden. Ja, ni förstår nog, hon är stor. Överallt. Utom här verkar det som. Men det ska nog bli ändring på det ska ni se. Hon är otroligt mångfacetterad. Här är tillexempel en liten dancehallinspirerad låt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>