Frida Sundemo – Indigo

Göteborg har alltid varit känd för popstaden nummer ett. Men på senare tid har jag inte hört så mycket från pärlan i väst. Eller rättare sagt ingenting speciellt. Det harvas fortfarande indie från alla möjliga hörn. Det är staden där pandorna fortfarande har en hemvist och det är vackert i sig. Frida Sundemo från Göteborg kanske är vändpunkten. Det är inte avantgardepop (tänkt TTA) utan det är dansant powerpop á la Icona Pop. En sommarhit mitt under senhösten. Och ja, när jag går till jobbet med denna i lurarna kan jag nästan känna hur frosten på marken tinar bort.

MP3: Frida Sundemo – Indigo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>