Dreams West – Tribes

För att förstå Dreams West måste du förstå filosofin som ligger till grund för skivbolaget Chill Mega Chill Records. Det är ett DIY-bolag som inte ger ut första bästa tillgängliga musik. Som så många före dem skall varje artist vara ett statement. En gren på ett träd som med tiden växer sig större och större. Deras tro och religion är kontakten en artist får med sina lyssnare genom den fysiska kontakten – inte en handklapp på en konsert utan kasetten eller vinylen som snurrar på din hemmastereo. We believe the physical music product becomes a lasting extension of personality, rather than a forgotten fragment of a vacuous mp3 library. Det är här Dreams West kommer in. Som ännu en av grenarna tillför amerikanen en genomarbetat neowave som får håren på mina armar att resa på sig.  En gren som tänjer ut sommarvärmen och får höstrusket att pausa i ett ögonblick. Och som med så många andra småband är upphovsmannen med vilje anonym och för en gång skull ifrågasätter jag inte detta.

MP3: Dreams West – Tribes 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>