Flume feat. Jezzabell Doran – Sleepless

På min tid kom det alltid en leksak, pussel eller om jag hade tur ett spel med flingpaketen. Jag älskade/ar Coco Pops, Kalaspuffar och Frosties. Dock har jag fått för mig att de har tagit bort leksaken nu. Kidsen gillar inte att få saker att leka med utan saker du kan vara kreativ med. Fråga bara australiensaren Harley Streten. Han fick ett musikprogram i sina flingor vid 13-års ålder. I dag är han 19 år och kallar sig Flume och på väldigt kort tid har han blivit väldigt stor. Hans Facebooksida klockar i skrivande stund in nästan 33 000 likes. Med tanke på hur han började är det inte konstigt att hans musik har något magiskt över sig. Undertoner av hiphop tillsammans med svävande samplingar och glitterbeats blir Sleppless en perfekt cocktail att avnjuta kring midnatt.

MP3: Flume feat. Jezzabell Doran – Sleepless

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>