MYTHS – Deadlights + The Horizon (Grimes & Majical Cloudz remix)

Det här är ingenting för den svagsinte. Det här är svincool noise-electronica från Vancouver. Myths låter som Le Tigres ondskefulla tvilling vars bästis heter Grimes och nemisisen heter M.I.A. Släng in lite Sleigh Bells och Crystal Castles så börjar vi närma oss. Ni förstår vilken värld jag precis öppnat dörren till. Melodier och strukturer hör inte hemma här utan grundläggande känslor och rå sprängkraft är det enda som spelar någon roll. De är numera ute på turne med både Grimes och Elite Gymnastics. Tyvärr inget Sverigedatum, men man vet aldrig. Tillsammans med Majical Cloudz har Grimes remixat Myths låt The Horizon. Den 16 oktober kommer den ut i fysiskt format via One Big Silence.

MP3: Myths – Deadlight

MP3: Myths – The Horizon (Grimes & Majical Cloudz remix)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>