Nod One’s Head – Up

Åh. Wow. Jag som knappt visste att en kunde få privata meddelande på sin facebooksida fick häromdagen ett meddelade från Nod One’s Head. Lyssna på vår singel Up som släpptes redan i februari. Vi håller på med vår EP men du kan lyssna och skriva om den om du tycker om det du hör. Det enda som fattades var en varningstext: obs! basen kan orsaka beroende. I’m hooked. Jag vet inte så mycket om duon annat än att Lotte och Moritz Bommert är tjugonågonting och kommer från Berlin. Jag känner däremot för att någon gång bjuda dem på öl (om ni kommer till Malmö är det bara att säga till) och dansa till deras musik hela natten lång.

MP3: Nod One’s Head – Up

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>