Rush Midnight – The Night Was Young Enough

Jag hade egentligen tänkt skriva om Rush Midnight och hans senaste singel The Night Was Young Enough redan när den släpptes förra månaden (tror jag, kan varit förra veckan). Men saker läggs ofta på hög hos mig och ibland försvinner de även ur minnet. Idag är en ny dag och en alldeles perfekt dag att få skriva om Twin Shadows forne basist Russel Manning och hans soloprojekt som fullkomligt dryper av slicka beats, urbana synthar och en själfull soulröst. Rush Midnight är en artist som du sätter på när du skall förföra någon utan att vara alltför cheesy (då sätter alla på Barry White) utan sådär lagom cool och medveten. Han ligger på en av mina absoluta favoritlabels och ett tips är att för att få mig i säng behöver du bara namedroppa att du älskar allt som Cascine gett ut. Jag lovar att leta efter förlovningsring dagen efter.

MP3: Rush Midnight – The Night Was Young Enough

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>