Chvrches – The Mother We Share

I dag är en sådan dag jag önskade att jag hade ett badkar. Då hade jag fyllt det med varm vatten och en massa bubblor. Satt på skön musik och långsamt sänkt mitt huvud under ytan. Viss musik passar bäst så. Avslappnat och lite på avstånd. Chvrches från Glasgow är en sådan grupp. Fokus och förstoringsglasskärpa avslöjar den oerhört plastiga och, helt ärligt, väldigt gjorda ytan. Som sagt, ibland vill man bara vara. Bara lyssna. Det här är trallvänlig electropop från ett gäng människor som utan tvekan hade spelat indie om de bara var födda i rätt årtionde. För de är trots allt födda i rätt stad. Hur som helst är det här ett band att hålla koll på. Det finns potential bortom bubblorna.

MP3: Chvrches – The Mother We Share

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>