Wolfe – Don’t Need U

Witchwave. Musiken som utgår från chillwavens luftiga, långsamma, atmosfäriska toner men istället för att inspireras av sol, sand och pastell blickar man inåt sig själv. Mot de mörkare skrymslena i ens själ. Det är som att få genom en tät skog under skymningen. Ju längre tiden går desto mer flyter konturer ihop med varandra, ett mörker lägger sig och gör det omöjligt att skilja den ena skuggan från den andra. Den okända artisten Wolfe från Colorado är en mästare på det. Likt ett skogsrå förför han mig med sina sensuella toner vilket får mig att följa honom allt länge in i sin musikaliska skog. Ja, så långt att jag plötsligt upptäcker att han lämnat mig ensam i ett stort mörker.

MP3: Wolfe – Don’t Need U

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>