Star Slinger – Take This Up

Det här händer mig alltför ofta nu för tiden: jag hittar eller återupptäcker en artist/producent genom att de släpper något nytt och vid första genomlyssningen lämnas jag helt andfådd. För ett par år sedan var jag helt kär i allt vad Star Slinger gjorde och rörde vid. Sedan tog någon annan över och upptog all min tid. Sedan turnérade Darren Williams med sitt technodjset världen över. Nu har han äntligen släppt lite nytt material. Take This Up är lika mycket en floorfiller som något du kan lyssna på i hängmattan. Den här typen av musik är likt heroin för min musikhjärna. Jag blir hög som ett hus och vill aldrig komma ner på jorden igen.

MP3: Star Slinger – Take This Up

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>