Moodive – Tobacco Haze

Från Milano i Italien kommer den 16-åriga producenten Moodive. Jag skriver det igen för att ni verkligen ska veta att jag inte skrev fel. Sexton (16) år gammal. I normala fall när jag stöter på 16-åriga på stan kan jag knappt tro att jag varit så liten och omogen en gång i tiden. Men för att kunna göra så här pass bra drömsk musik som glittrar likt sålstrålar på vattnet, musik som får dig att villa snooza hela måndagen, musik som letar sig in genom dina hörselgångar och får varje cell i din kropp att vibrera, ja då måste du vara mogen på ett helt annat plan. Jag är oerhört imponerad. Totalt har Moodive bara släppt fyra låtar men ack vad fina de är. Han förtjänar mer än 29 följare på Facebook.

MP3: Moodive – Tobacco Haze

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>