Red Channels – Lincoln Road

Red Channels är ett musikkollektiv från Miami som en dag drömmer om att göra revolution men tills den dagen kommer ägnar de sig åt att göra vacker dreamwave. De har spelat in sina låtar under året som gått och är äntligen klara med sin EP vid namn Blinded by the Sound som de skänker bort gratis via deras Soundcloud. Sex låtar allt som allt men den absolut bästa heter Lincoln Road och du hittar den som vanligt längst ner. Men jag uppmanar dig verkligen att lyssna på hela EP:n. Det känns verkligen som du går en strandpromenad med dina Raybans, marinblå skjorts och halvuppknäppt kortärmad skjorta ätandes en glass.

MP3: Red Channels – Lincoln Road

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>