Tours – Grand Lux

Den nystartade lilla spanska etiketten Young Latitudes har i dagarna släppt en singel med Philadephias Tours. De säger att Tours eller Dylan Sieh som han egentligen heter blandar shoegaze med chillwave till en musikblandning som passar perfekt till gassande sol och lata dagar. Han styckar, sliter sönder, pitchar, samplar, bygger, gör om, gör rätt, konstruerar och dekonstruerar verkligheten som vi känner till den. Du kan nästan se perfektionen framför dig: en kall öl, glada vänner, en vacker klippavsats och en sol som aldrig vill gå ner. Det är den där perfekta sommarkvällen vi alla är på jakt efter.

MP3: Tours – Grand Lux

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>