video: Kuhrye-oo – For The Fame II

I dag får ni nöja er med ännu en video. Dock ganska häftig om ni frågar mig. Det är den omåttligt coola Kuhrye-oo som har teamat ihop sig med den ännu coolare Grimes för att få till denna fantastiska video (filmad helt från en iPhone) av sin nya indie R&B-singel For The Fame II. Det blir precis så skruvat, färgglatt och kontrastrikt som man önskar sig när man kombinerar experimentell elektronisk musik med samplad popmusik som nosar åt den svarta musikkulturen. r Montreal nya Brooklyn? Låter onekligen så.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>