video: Icona Pop – I Love It

Sommaren 2012 har fått ett soundtrack, en låt som kommer spelas vars i radio, på klubben, på stranden, i bilar, i hörlurar, på hemmafester och på uteserveringar landet runt. Det är duon Icona Pop som tillsammans med Style of Eye och Patrick Berger gjort en alldeles lysande popdänga. Det finns så mycket attityd i låten. Ett nittiotalisternas Fight for your right med en stor portion partylusta och egocentrism. Refrängen lyder: I put your shit into a bag and pushed it down the stairs/ I crashed my car into the bridge, I don’t care. Och jag kan inget annat göra än att stämma in i kören.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>