Vill du se mig spela skivor?

I sådana fall ska du bege dig hit för en kväll i dansens tecken. Jag spelar tillsammans med min gode vän Alex och då kallar vi oss Dagobah Sound System (extra plus om du kan referensen) och vi kommer lira allt från Sun Glitters, Neon Indian, Washed Out till Kavinsky, Fort Romeau, Koreless. Vi kommer grotta ner oss i kärleksfulla hymner, svettiga poplåtar och spela framtidens musik. Det kommer även bli en del svenskt som I Break Horses, Summer Heart, Det Lilla Extra. Kort sagt kommer det bli en oförglömlig kväll.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>