VIDEO: Postiljonen – 7

7 from Postiljonen on Vimeo.

Jag fick ett mention på Twitter. Det här skulle jag skriva om, om jag skrev om pop. En länk till en video. Och jag tänkte: “Äntligen, någon som förstår.” Videon ovan heter 7 och är gjord av det svensk-norska bandet Postiljonen. Det var inte bara tipsaren (@spadersju) som förstod utan även bandet. Det är precis exakt det här som jag vill ha mer av. Detta drömska band som sjunger som om världens undergång är stundande. Ett band som slår an en domedagsklang som resonerar ut i den stjärnklara natten vi kallar för vår sista. På bara kort tid, sedan i Augusti enligt uppgift, har bandet producerat ett otaligt antal låtar som var och en har en historia värd att lyssna på. Slutligen har Postiljonen lyckats, utan deras vetskap, skapa en ny genre – swedish wave eller swave. Jag myntade det. De inspirerade mig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One thought on “VIDEO: Postiljonen – 7

  1. Pingback: Postiljonen – Rivers « Ge Hit Musiken

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>