Lapalux – Gutter Glitter

I Douglas Adams rymdepos Liftarens guide till galaxen finns det en drink jag alltid velat dricka. På svenska heter den en All-Galaktisk Gurgelbrännare (The Pan Galactic Gurgel Blaster) och vars effekt beskrivs som att få hjärnan krossad av en guldtacka svept i citronskivor. Att dricka en All-Galaktisk Gurgelbrännare kan liknas vid att bli rånad: Det är dyrt, och inte bra för huvudet. Nu tror jag att jag har hittat den musikaliska motsvarigheten. Lapalux musik gör det svårt att förstå varför en lyssnade på den från första början. Eller snarare varför en vill ha en fortsättning. Ja, till och med en påfyllning.   Beroendet som framkommer efter bara några få sekunder rekommenderas. Välkomnas. Omfamnas. Det kommer bli svårt att vilja lyssna på någonting annat.

EPn When You’re Gone finns ute nu via Brainfeeder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>