Selebrities – Night Heat

En av fjolårets favoriter Selebrities släpper ny singel kallad Night Heat och levererar en sannerligen het låt. Det känns som att nattåka längst med Miamis gator i en röd Ferrari 288 GTO. Pilotbrillor, hawaiiskjorta, stråhatt och neonupplysta gator fyllda av promiskuitet och vitt pulver. Vad passar bättre när våren står för dörren och längtan efter sommarnätter växer sig allt starkare? Nu ger sig Selebrities ut på en lång Europaturné. Dessvärre är det enda svenska stoppet Stockholm den tredje mars.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>