John Talabot feat. Pional – Destiny

Låt mig få stjäla en sekund av din tid och prata om Johan Talabot. Den spanska producenten är en jävel på att långsamt bygga upp en låt. Han bemästrar på ett otroligt skickligt sätt uppbyggnaden av en danslåt. Med fingertoppskänsla vet han exakt vart han skall släppa taget och låta musiken tala sitt egna språk. Destiny är taget från Talabots kommande debutalbum med det pretentiösa namnet fIN. Tillsammans med Pional har de skapat något som brädar Junior Boys alla dagar i veckan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>