RxGibbs – Futures

RxGibbs är Michiganproducenten som målar upp sitt urbana ljudlandskap på en solblekt canvas. Melodierna har ingen riktig början och inget riktigt slut utan efterhärmar storstadens “aldrig-sovande-alltid-vaken” mantra. En frivillig insomnia, ett drömlandskap som sträcker sig flera hundra mil samtidigt som det är begränsat till dig, dina öron och dina hörlurar. Ett långsamt melankoliskt rus. Futures är titellåten tagen från hans första EP med samma namn – Futures EP.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>