Adventure Of – Heartquake

“You and me, it’s never gonna be enough” sjunger Adventure Of med deras karaktäristiska, självsäkra, stämma. Refrängen fortsätter “and it feels like shit, when you know it’s all over the news.” Och de lyckas med konststycket att få en till synes glad melodi att falla till de där beska, smärtsamma, nivåerna av olycklig kärlek. Det är ett tydligt och väldigt rakt meddelande. Du mår fruktansvärt när du inser att det inte längre räcker att vara dig själv. Vad du en gör är det inte tillräckligt för att få det du mest av allt önskar. Att gråta sig till sömns kan inte vara lätt till toner av calypso.

Adventure Of – Heartquake by Adventureof

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>