Inte än

Ingen Poptimist den här veckan. Inte än. Det har inte gått tillräckligt långt in på nya året för att det ska dyka upp ny häftig musik på Spotify. Men ge mig inga puppy eyes som den här krabaten ovan, jag är för blödig. Du kan i stället kolla in Poptimist-listan jag gjorde där alla förra årets poptimister är samlade i en enda lång spellista. Eller så kan du kolla in mina 25 bästa album från 2011 eller varför inte förra årets 100 bästa låtar? Det finns mycket du kan lyssna på innan det är dags för riktiga tag.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>