Poptimist 2011

Nu har Poptimiståret nått sitt slut. Musikåret likaså. Mina 100 låtar 2011 har jag redan postat. Årsbästalistan över årets bästa album kommer publiceras innan nyår. I dag har vi nått Poptimist #49 och med det uddatalet avslutar jag härmed årets alla poptimister med att dels publicera #49 men även publicera alla listor i en enda lång super duper poptimistlista.

För er som inte vet vad Poptimist är så har jag, här på bloggen, publicerat en lista varje (nästan) söndag med ungefär 14 låtar per lista. Alla låtar är från dagsaktuella artister och låtarna är nästintill purfärska. Det har under 2011 blivit totalt 674 låtar!  Att lyssna genom alla skulle ta ett dygn. Minst.

Jag har publicerat alla på bloggen som sagt och till varje Poptimist har jag lyft fram tre artister att hålla extra koll på eller bara lyssna lite noggrannare. Vill ni botanisera i alla 144 artister och band jag lyft fram under söndagarna klickar du här. Där finns även andra spotifylistor av intresse. Men skynda, skynda, någon gång i mitten av januari försvinner alla Poptimister då vi börjar på ny kula.

Nedan kan du klicka på årets sista Poptimist och lyssna. Men för er som vill ha alltihop i ett enda deluxepaket med alla listor i en enda lång lista kan gott klicka här:

Den där super duper långa deluxeversionen av Poptimist 2011.

För er andra som är sugna på #49 kan gott klicka här. Nedan är spellistan på årets sista lilla Poptimist. Nästa år är jag tillbaka med fler Poptimister.

 1. Lissi Dancefloor Disaster – Pop Musiiic
 2. Kite – I Just Wanna Feel
 3. Phantasmagoria – Amalgamation
 4. EMA – Angelo
 5. Sepalcure – Me
 6. Juvelen – For Only U
 7. araabMUZIK – Streetz Tonight
 8. Baron Bane – Love.Cure.All
 9. Ice Choir – The Ice Choir
 10. Twiggy Frostbite – By The Ocean
 11. Oneohtrix Point Never – Power Of Persuasion
 12. Julianna Barwick – Vow
 13. The Irrepressibles – In This Shirt – Royksopp Remix Remix
 14. Sunturns – Hallelujah (Christmas Is Here!)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One thought on “Poptimist 2011

 1. Pingback: Inte än | esau.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>