Top Girls – Truth

North Carolina-bördiga Top Girls släppte i augusti i år EPn We Will Rise och där är låten Truth hämtat ifrån. Det är svårt att sätta fingret på vad som gör Top Girls musik till speciel och nästan odefinierbar. Om det existerar någonting som heter mega chill r&b så är den här EPn precis det. En fusion mellan årens salta vågor och den stundande tsunamin av smörsoul. Enkelheten är nyckeln till deras minimalistiska musikvärld. Softa, sövande, beats läggs på en svag, sömndrucken men vacker stämma. Som att sjunka ner i ett varmt bubbelbad. Du förtjänar att bara slappna av och njuta.

MP3: Top Girls – Truth

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>