Korallreven – Fall Asleep/Keep Your Eyes Shut

Nu är det dags. Ja, nu är det äntligen dags för Korallreven att släppa sitt debutalbum. Hur länge har vi inte väntat? Det känns som 18 år fastän det inte kan ha varit mer än 18 månader sedan jag först hörde The Truest Faith och Loved-Up. Sedan dess har vi fått ta den av den fenomenala Honey Mine med gästvokalisten Victoria Bergsman, en låt som garanterat hamnar på albumet. Nu hoppar du säkert upp och ner och undrar när man kan beställa en limiterad vinyl från Bengans. Enligt Acéphale Records kan man redan förhandsboka albumet An Album By Korallreven som kommer ut den 15 november. För att fira har duon hittills gjort tre mixtapes som innehåller många remixer men även några enstaka låtar. Fall Asleep/Keep Your Eyes Shut är en av dem och den hittar du nedan. De tre mixtapen hittar du däremot här, här och här.

MP3: Korallreven – Fall Asleep – Keep Your Eyes Shut

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>