Gustav Nilsson – Down Down Down

Om gårdagens okända artist bjöd på amerikansk folk bjuder dagens okända artist oss på en glad melodi i 50-talets tidiga rock n’ roll trots att den precis har släppts . Det känns som svängande höfter, pomada på burk, glimten i ögat, tjejer i pastellklänningar och killar i överdimensionerade kavajer. Släng in lite whiskey i plunta, tjuvrökningens tjusning och tuggummidoft så är vi hemma. Gustav Nilsson var leadgitarristen i det numera avsomnade Claes Cleeve & Sasquatch. Down Down Down är tagen från kommande EPn “Makeup On, Letdowns Off.” Det är ett tips för de som gillar musik som far iväg 50 år bakåt istället för framåt i tiden. Men ett litet tips till Gustav. Byt namn. Robert Zimmerman låter inte lika sexigt som Bob Dylan. David Robert Jones låter inte lika sexigt som David Bowie. Gustav Nilsson låter inte lika sexigt som … ja, jag ska inte göra hela tankeverksamheten åt dig. Keep up the good work i alla fall.

MP3: Gustav Nilsson – Down Down Down

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>