M83 – album teaser

Den franska artisten Anthony Gonzalez mer känd som M83 släppte i dagarna en 1:33 minuter lång (kort!) teaser till det kommande albumet. Han säger i en intervju med Spin att det kommer att bli ett dubbelalbum som ljudmässigt kommer att ligga någonstans mellan synth-popen i Saturday = Youth och den mer ambientorienterade Before The Dawn Heals Us. Han försäkrar att alla M83-fans inte kommer att bli besvikna. Den kommande skivan är helt i linje med det sound alla älskar. Och de som hatar? Ja, de kommer fortsätta att hata konstaterar Gonzalez. Vi kan vänta oss en episk skiva.

please install flash

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One thought on “M83 – album teaser

  1. Pingback: M83 – Midnight City | esau.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>