M83 – album teaser

Den franska artisten Anthony Gonzalez mer känd som M83 släppte i dagarna en 1:33 minuter lång (kort!) teaser till det kommande albumet. Han säger i en intervju med Spin att det kommer att bli ett dubbelalbum som ljudmässigt kommer att ligga någonstans mellan synth-popen i Saturday = Youth och den mer ambientorienterade Before The Dawn Heals Us. Han försäkrar att alla M83-fans inte kommer att bli besvikna. Den kommande skivan är helt i linje med det sound alla älskar. Och de som hatar? Ja, de kommer fortsätta att hata konstaterar Gonzalez. Vi kan vänta oss en episk skiva.

[youtube height=”380″ width=”600″]mU6TB8jet-Q[/youtube]

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>