James Drake the mixtape

James Drake Mixtape – Bombé & Mr. Caribbean by Bombé

James Blake och Drake gör post-elektronisk musik som man antingen älskar eller hatar. Nu har de båda genierna teamat ihop sig och gjort en 29 minuter lång mash-up med sina låtar. Eller ja, det är ju inte de som har tagit initiativet att göra detta utan all cred går till Philadelphiabaserade DJ Bombé. Det är en gedigen sammansättning av artisternas batteri av låtar, väldigt kompentent och välgjort. Musiken är dock inte vad jag vanligen brukar lyssna på eller ens vill lyssna på men James Drake är udda och uppfriskande. Ljudexperiment som detta uppskattas alltid. Klicka här för att ladda ner hela filen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>