Sun Glitters – Things Are

Hur låter ett polaroidfotografi? Hur smakar solens strålar? Vilken färg har lycka? Frågor omöjliga att svara kan man tycka men många har en föreställning över hur det förhåller sig. I Luxemburg (!) finns en man som gjort ett tappert försök att svara på frågorna genom att göra en skimrande vacker låt. Sun Glitter är Victor Ferreiras soloprojekt som badar i en ocean av överdådiga melodier, spökliknande körer, pitchade vokala samplingar,  och en bakgrundsbas som ligger likt ett tunt lager solfaktor. Tar man en titt på hans Tumblr får man också en hum om hur han tänker men främst hur han tolkar världen genom en pastellfärgad lins. Fotografi och musik i en gåshudsframkallande symbios.

MP3: Sun Glitter – Things Are

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>