Det Vackra Livet – Viljan (Dan Lissvik remix)

Det Vackra Livet – Viljan (Dan Lissvik remix)

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Jag är smärre besatt av Studio och Dan Lissvik och jag tyckte verkligen om Det Vackra Livet. Det var då helt självklart att jag skulle saxa The Line Of Best Fit och dela med mig av Lissviks remix av Viljan. Precis som de skriver är Det Vackra Livet i fyrfärg medan The Mary Onettes inte var fullt lika spektakulära. Om jag tillåts addera något till denna ekvationen skulle jag säga att Dan Lissvik får låten att låta sommarkompatibel och får en strandvänlig låt helt i 3D.

Det Vackra Livet släpper sin debut den 2 maj 2011.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>