Anna Järvinen – Lilla Anna

MP3: Anna Järvinen – Lilla Anna

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Aj, när jag precis stålsatte mig och förträngde mina känslor inför den andra vintern i år kommer Anna Järvinen och slår håll på allt. Det är inte förrän man hör det vackra fågelkvittret och kärleksfulla textrader “Han läser sagor, jag lyssnar, spänt” som man inser hur mycket man hatar nordisk vinter. Kallt, kargt och kärlekslöst. Lilla Anna är tveklöst en vårlåt. Om sammet hade en röst hade det låtit så här fjäderlätt. Mjukt och stillsamt sjunger hon om det där lilla lyckoruset man får när man ser sin älskades siluett mot en klarblå himmel. Den lockar fram den bästa av alla ting. Mitt tips är att öppna ditt lägenhetsfönster och spela låten på högsta volym – våren kommer snabbare då har jag hört.

Albumet “Anna Själv Tredje” kommer ut 30 mars.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>