Absolut Karen O

Karen O, sångerskan i både Yeah Yeah Yeahs och Karen O and the Kids, gör reklam åt Absolut Vodkas nya smak: Wild Tea (oklart om den kommer till det svenska sortimentet.). Karen O har bara hörts i filmer och serier de senaste åren. I föga smickrande produktioner som både Jackass 3D och Glee. Dock fick vi se och höra en annan sida av henne nr hon gjorde musiken till Spike Jonze’s Where The Wild Things Are (2009). Nu dyker hon upp, lika cool som vanligt, som Absolut Vodkas posterflicka. Hon insisterade dock på att arbeta tillsammans med fotograferna Warren du Preez och Nick Thornton – ett konstnärligt samarbete av rang. I klippet nedan säger Karen O att hon ville kliva ur sin trygghetszon och tillåta sig vara mer intermedial; ergo hon ville förföra sin publik genom olika medier utan att vara begränsad till musiken. Hon fick mig på fall direkt kan jag ärligt erkänna.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>