Poptimist #28

Årets sista poptimist är här. Jag tänker inte skriva om vare sig White Arrows, The Vaccines, Treefight For Sunlight, Zomes eller The Vaccines. Julhelgen har varit väldigt krävande för några extensiva djupdykningar i enskilda band. Men jag kan ge er lite fakta vid förfrågan.

Jag tänker be er att rikta er uppmärksamhet på mina spotifylistor som kommer att ligga kvar en vecka till. När 2010 blir 2011 börjar även de välbesökta poptimisterna om på ny kula. De äldre kommer att finnas på en separat playlist som ni kan prenumerera på direkt.

Jag uppmuntrar er att skicka länkar på artister och låtar som bör inkluderas i mina poptimister. Den här bloggen kommer att fortsätta under mellandagarna och med er hjälp kommer den att fortsätta även under nästa år. Håll utkik efter den första årskrönikan här på esau.se.

På självaste nyårsafton presenteras årets fem bästa album här på bloggen klockan 18.00 – sharp!

Årets sista poptimist.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>