Painted Palms – All Of Us

Painted Palms – All of Us

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Någonting skruvat kommer mot vårt håll, någonting infekterande, någonting som ämnar att kalibrera dina trummhinnor med din hypotalamus. Reslutatet blir en perfekt reaktion, spända kindmuskler, blottandet av tänder och ett smittsamt klingande ljud. Ett leende som trycker upp dina öron långt över huvudet.

Painted Palms kommer från San Fransisco och är ensamt ansvariga för den här glädjefulla chillwave musiken. Låten All Of Us är inledningslåten till deras EP ‘Canopy’ som släpptes så tidigt som en vecka sedan. Gruppen sägs vara inspirerade av allt mellan electro till krautrock, från Animal Collecitve till The Cure, från dance punk till experimental pop. Men utan att bli till den uppskruvade hipstergruppen som vissa svenska band blir per automatik nu för tiden.

Canopy kan laddas ner gratis här.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>