Landskapet som Gud glömde.

Det är Dalsland jag givetvis pratar om. I Dalsland ligger en liten stad som heter Mellerud. Det kanske inte är så mycket för världen, det kanske inte ser ut att vara en rolig håla att bo i. Men jag kan försäkra er om att till helgen kommer det att bli kaos och fest här i urskogen. Det är världspremiär för KAOS och jag ber er, kära läsare, att rikta blicken åt detta gudsförgätna landskap. Jag och my partner in crime Jimmie Larsson kommer att bevaka festivalen på bästa möjliga sätt. Det kommer att bli intervjuer, videoklipp, recensioner, tips, campingliv och allt som har med festival att göra. Jag ber er att de följande dagarna gå in på vår provisoriska blogg de närmsta dagarna istället för den här.

Jag är tillbaka på söndag och då återkommer jag med en ny poplista.

PS. Kolla in line-upen och se om det är någon artist du vill veta mer av, så ska jag försöka se om det finns intervjumöjlighet med dem. Om ni har några frågor som ni vill att de ska besvara så skicka gärna en kommentar eller ett mail till info@esau.se

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>