Arcade Fire live på Youtube!

Snart kommer Arcade Fire släppa sitt album Suburbs som är detta årets mest hypade internationella skiva. I alla fall bland popjournalister världen över och hipsters boende någonstans på Söder i Stockholm. Många av dessa fällde glädjetårar och dansade av lycka när AF meddelade att de kommer att släppa åtta (8!) olika versionen av den kommande LP:n. Ytterliggare ett antal grät istället blod över att de var 1) för unga 2) för fattiga eller 3) för dumma för att gå på Arcade Fires enda spelning i Sverige som hölls på Dalhalla i Rättvik tidigare i sommar. Nu kan jag trösta er med följande videoklipp som tillkännager vad som kommer att ske på Madison Square Garden den femte augusti.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>