Hard Mix – Memories

Måndagar kräver bra låtar. Memories är en sådan låt. Det är South Carolina födde Noah Smith som även går under namnet Hard Mix. Som har spritt sin undersköna musik till vårt avlånga land. Ja, det sjuka är att han fortfarande är osignerad och up for grabs så att säga. Hade jag ett skivbolag hade jag gjort något åt saken, men eftersom jag inte har det (än) så delar jag med mig av hans musik till er kära läsare. Ty det är en fantastisk låt som han gjorde för Strangers in Stereo och är en livfull mix med ett tidstypiskt beleariskt sound. Varje hipster älskar den här per automatik men om man sätter sig ner och lyssnar ordentligt så kan man urskönja någonting mer. Något mer livfullare, organiskt om man så vill. Låten växer och lever sitt eget liv samt för tankarna till göteborgsduon Studio.

Hard Mix – Memories

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>